SPONSORED LOVE: ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΑΣ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Ήταν η πρώτη μας απαγωγή και όλα πήγαιναν θαυμάσια - παρόλο που είχαμε εθελοντικά επωμιστεί το ρόλο του θύματος. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: όλα ξεκίνησαν όταν μπήκαμε στο Taxibeat και επιλέξαμε το City Ride http://go.dailysecret.com/qjXO0O0HWn0u0h02N0GX00F της Heineken. Έπρεπε να καταλάβουμε ότι άρχιζε η περιπέτεια, όταν αντί για το συνηθισμένο κίτρινο ταξί κατέφθασε ένα πράσινο  http://www.heineken.com/gr/AgeGateway.aspx.
Ο απαγωγέας μας όχι μόνο δεν μας έδεσε τα μάτια, αλλά μας κέρασε μια παγωμένη μπίρα Heineken http://www.heineken.com/gr/AgeGateway.aspx και μας υποσχέθηκε μια μοναδική εμπειρία http://www.heineken.com/gr/AgeGateway.aspx μέσα στην ίδια μας την πόλη. Βολευτήκαμε και το απολαύσαμε: στο τέλος θα μας γυρνούσε πίσω και μάλιστα χωρίς να ζητήσει λύτρα. Πάρτε λοιπόν και εσείς τους φίλους σας, μπείτε στο City Ride και σχεδιάστε την απαγωγή σας!»



«Υ.Γ. Όλες οι μοναδικές εμπειρίες http://www.heineken.com/gr/AgeGateway.aspx που θα ζήσετε είναι σχεδιασμένες ειδικά για το The City Ride http://go.dailysecret.com/qjXO0O0HWn0u0h02N0GX00F από το Daily Secret. Επιβιβαστείτε.»

Ζήστε την περιπέτεια: http://www.heineken.com/gr/AgeGateway.aspx

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum