ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» που προβάλλεται στο MEGA επιβεβαίωσε τις πολύ καλές κριτικές για το πρώτο, δικαιώνοντας την αναμονή για τη νέα αυτή δουλειά.
Πέρα από το πολύ δυνατό σενάριο και την καλοστημένη σκηνοθεσία άξιες επαίνων είναι οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών-εφήβων.  



Αυτή τη φορά την παράσταση έκλεψαν η Μίνα Αδαμάκη και ο Δημήτρης Τζουμάκης στο ρόλο του ζεύγους Σαφέτα. 
Η ερμηνεία , αλλά και η εμφάνιση της πρώτης, που κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση,  είναι ξεκαρδιστική, παραπέμποντας μάλιστα σε υπαρκτά πρόσωπα  . Για μία ακόμη φορά  Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κατερίνα Παπουτσάκη προσέγγισαν τους ρόλους τους με απόλυτα φυσικό τρόπο, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης προσέγγισε το δικό του χαρακτήρα με απόσταση,  χωρίς να καταφεύγει σε ευκολίες.
Στο δεύτερο αυτό επεισόδιο, ακόμη περισσότερο και από το πρώτο, ειπώθηκαν πράγματα που πολλές και πολλοί θα ήθελαν να πουν.

Κι εν τέλει το έκανε αυτό με τον καλύτερο τρόπο, τη μυθοπλασία, ο ίδιος ο Καπουτζίδης, επιλέγοντας το κέρλιγκ με ισχυρούς συμβολισμούς. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum