ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Την πρώτη έκθεση της θα πραγματοποιήσει η φωτογραφική ομάδα «phototopos» του Α.Π.Θ. που δημιουργήθηκε, πριν από περίπου ένα χρόνο, από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 «Η επιθυμία για έκφραση και δημιουργία και η ανάγκη επικοινωνίας σε καλλιτεχνικό και ανθρώπινο επίπεδο ένωσε τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Α.Π.Θ. στην ομάδα “phototopos”» υποστηρίζουν οι διοργανωτές της Έκθεσης.


Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 20.00, στο «Cafe Νίκης 35» (Λ. Νίκης 35) στην Παραλία Θεσσαλονίκης. Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Απριλίου 2015.
 Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας πραγματοποιούνται μαθήματα φωτογραφίας στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. στη Θέρμη, καθώς και φωτογραφικές εξορμήσεις.
 Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Αϊβαζίδης Κωνσταντίνος, Αλωπούδη Φωτεινή, Ζωγραφίδου Ζώζη, Καραμανλής Ξάνθιππος, Κατής Νίκος, Κατσάγγελος Γιώργος, Λάππα Νατάσα, Λευκιμμιάτη Θεοδώρα, Πανέρα Άλτα, Παντερής Μανώλης, Παπακώστας Ντίνος, Ραφτοπούλου Έλενα, Ροδοπαίος Νίκος, Σαμολαδά Μαρία, Σπινθηρόπουλος Πάνος, Τσιλιγκιρίδης Γιώργος και Φιλίππου Αγγελική.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου