TOP CHEF ή ΗΘΟΠΟΙΟΣ?

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

TOP CHEF  ή ηθοποιός? Το ερώτημά μας αφορά στον 23χρονο Παναγιώτη Φασούλη που αποχώρησε πρώτος από τη διαδικασία του TOP CHEF του ΑΝΤ1. Θυμίζει υπερβολικά τον Πάνο Φασούλη (ίδιο δηλαδή όνομα και επώνυμο)  που έπαιξε σε τηλεοπτική σειρά του ΜΕΓΚΑ και έκανε ήδη κάποια βήματα στην υποκριτική και εάν θυμόμαστε καλά και στο μόντελιγκ.  Πάντως είτε είναι το ίδιο πρόσωπο είτε μοιάζουν πολύ είτε εμείς πέφτουμε θύματα "παραπλάνησης"  λόγω ομοιότητας και αναγνωρισιμότητας. Το σίγουρο είναι ότι ο "παίκτης" της μαγειρικής παραγωγής του ΑΝΤ1 είναι πολύ συμπαθής, γράφει στην  κάμερα, φαίνεται ότι έχει γνώσεις, επίπεδο και σωστή συμπεριφορά, είναι ευγενής και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Το εάν αδικήθηκε κανείς από εμάς που αποτελούμε απλά το τηλεοπτικό κοινό δε μπορεί να το πει. Αυτό αφορά γεύσεις και τεχνικές που εμείς από τον καναπέ του σπιτιού μας ή από την καρέκλα του γραφείου μας δε μπορούμε να κρίνουμε.





Επειδή όμως έχουμε να κάνουμε και με τηλεόραση και ο νεαρός Παναγιώτης έδειχνε και τολμηρός ως προς τις γαστριμαργικές του προτάσεις μάλλον αποχώρησε νωρίς από τη σχετική διαδικασία. Κέρδισε όμως τη συμπάθεια και των ανταγωνιστών του και του τηλεοπτικού κοινού. Σεφ ή ηθοποιός -σε περίπτωση που όντως είναι ο ίδιος- δεν έχει σημασία, θα πάει μπροστά.

 Και ίσως σύντομα αφού τριφτεί και εκπαιδευτεί και πειραματιστεί λίγο παραπάνω να κάνει τη δική του εκπομπή με σύμβουλο και παραγωγό τον Ηλία Μαμαλάκη που φαίνεται ότι τον συμπάθησε ιδιαιτέρως και του άρεσε η τόλμη του στις γεύσεις!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

  1. ΤΠΤ είπε...:

    μα δεν αποχωρησε πρωτος , πρωτος αποχωρησε ο Πανος Ιωαννιδης σωστα ??

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum