.....ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....???

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Με τον ίδιο το Στράτο Τζώρτζογλου και σε ρόλο γκεστ-σχολιαστή ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος παραστάσεων του έργου της Αθηνάς Παππά
«ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» στο ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Εμφανώς συγκινημένος ο Στράτος Τζώρτζογλου που είχε το ρόλο του υποσυνείδητου των ηρώων-αφηγητή μίλησε για τις δικές του στιγμές κανιβαλισμού και πείνας και αφιέρωσε την τελευταία παράσταση του πρώτου κύκλου στον πατέρα του που δε ζει πια.
Δόθηκαν συνολικά 16 παραστάσεις στην αίθουσα BLACK BOX του ιδρύματος ,όπου εμφανίστηκαν 16 διαφορετικοί γκεστ-τιμώμενα πρόσωπα.















Λία Βίσση, Ηλίας Μαμαλάκης, Κατερίνα Σαβράνη, Μιχάλης Κακέπης, Χρήστος Δήμας, Νατάσα Μποζίνη, Θύμιος Κούκιος, Σία Κοσσιώνη, Κερασία Σαμαρά, Νίκος Τουλιάτος, Χάριετ Σάμερ, Υβέτ Τζάρβις, Δημήτρης Φραγκιόγλου αλλά και η ίδια η  σκηνοθέτης Αθηνά Παππά παρήλασαν  ως τιμώμενα πρόσωπα από την παράσταση σχολιάζοντας  είτε με πρόζα-λόγο, είτε με κίνηση, είτε με μουσική και τραγούδι, το θέμα της πείνας και του κανιβαλισμού ακόμη και μέσα από τις δικές τους εμπειρίες.
Η μη αναμενόμενη παράσταση της Αθηνάς Παππά πραγματεύεται την κοινωνική και συναισθηματική πείνα που οδηγεί στον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μοιράστηκε τη σκηνή με τους Έλενα Αγγελοπούλου, Ελένη Τόλια, Γιάννη Κυφωνίδη, Δημήτρη Μαζιώτη και Κωνσταντίνο Ρόδη.
Οι φωτισμοί και οι φωτογραφίες του Βαγγέλη Ρασσιά, η πρωτότυπη μουσική , ηχογραφημένη και live,  των SEQUENCE THEORY PROJECT και τα κοστούμια του Λουκά Αλιφραγκή (LUKAS) αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι των παραστάσεων. Το παζλ συμπλήρωσαν η make up artist Giselle Karounis και η hair stylist Μαρία Γκανά.







 Μεταξύ των θεατών ήταν και ο πρόεδρος του ιδρύματος και μεγάλος δημιουργός Μιχάλης Κακογιάννης που συνεχάρη την Αθηνά Παππά για την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητά της.Τους συντελεστές της ομάδας «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ…» τίμησαν με την παρουσία τους  η Βάνα Μπάρμπα, η Ειρήνη Νταιφά, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η Πηγή Δεβετζή, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, η Νίκη Σερέτη, ο Γιώργος Λαμπαθάκης, ο Τάκης Βλαστός, η Γιώτα Γιάννα, ο Στρατής Λιμνιός, ο Γιάννης Δρίτσας, η Άννα Κουρή και η Φωτεινή Κουβέλη.
Η παράσταση αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη άνοιξη σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα και το καλοκαίρι στο εξωτερικό.



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ
Κείμενα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ - "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ..."
Διεύθυνση φωτισμού-Φωτογραφίες: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ
Πρωτότυπη Μουσική: SEQUENCE THEORY PROJECT
Ηχος: Richard Konig
Κοστούμια: ΛΟΥΚΑΣ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ (LUKAS)
Μακιγιάζ: Ζιζέλ Καρούνης.
Mαλλιά: Μαρία Γκανά.
Boηθός Σκηνοθέτη: Τζέλα Χριστοπούλου.
Camera Trailer: Βασίλης Πολίτης, Αντώνης Σκαμπαβίριας.
Guest Photos-Backstage Photos: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΤΑΣ

Χορηγίες: Χρήστος Χατζηβασιλείου (MED)

ΔΙΑΝΟΜΗ
ΕΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΗΣ
ΑΦΗΓΗΤΗΣ:  ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ



XOΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ
                                                  RADIO 9
                                                  PROTAGON.GR

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum