THE WARM PROJECT: Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το The Warm Project είναι μία εικαστική δουλειά με έδρα την Αθήνα, που εξερευνεί το ανδρικό γυμνό και τη σχέση του με τον πραγματικό τρισδιάστατο χώρο. 



Σκοπός του The Warm Project είναι να καταγράψει τον όγκο και την αναγλυφικότητα του σ ώματος στον χώρο, έτσι οπως αυτα φαίνονται μέσω της φυσικής παρατήρησης. Το Fashionart Lover πιστεύει πως εκείνο που κάνει το THE WARM PROJECT να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ανδρικά γυμνά πρότζεκτ είναι η απενοχοποίηση και η απλότητα του  ανδρικού γυμνού, ακόμη και στα ξεκάθαρα full frontals που παρουσιάζονται ως το πιο φυσικό πράγμα.  



Αν επιθυμεί κανείς  να στηρίξει  το The Warm Project οικονομικά, μπορεί να αγοράσει  έργα αλλά και  στείλει  χρήματα απευθείας μέσω PayPal, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.


Όλα τα μοντέλα είναι άνω των 18 και προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Η ερμηνεία τους μπροστά στο φακό είναι απολύτως φυσική και ακομπλεξάριστη. 



Για να συμμετάσχει κάποιος  σε φωτογράφηση του The Warm Project, ή να δηλώσει  ενδιαφέρον για συνεργασία, μπορεί να στείλει μήνυμα στο info@thewarmproject.com  ή να καλέσει  6988486318.
Περισσότερα: http://greek.thewarmproject.com/
ENGLISH EDITION : http://thewarmproject.com/





Τα δικαιώματα του υλικού που βρίσκεται σ' αυτό το σάιτ (φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα ή άλλο υλικό) ανήκουν στο The Warm Project εκτός αν κάπου αναφέρεται διαφορετικά.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum