ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΙΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι Έλληνες κατακτούν το Ντύσελντορφ και την Κολωνία με τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FASHIONART-LOVER ο Ελληνόφωνος ραδιοφωνικός σταθμός της περιοχής GR 4URADIO μετατρέπεται σε καφέ που θα λειτουργεί στο κέντρο του Ντύσελντορφ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ραδιοφωνικός σταθμός θα συστεγάζεται με το καφέ και δε θα απευθύνεται μόνο στον Ελληνόφωνο πληθυσμό της περιοχής αλλά και στους Γερμανούς και τις άλλες κοινότητες που αγαπούν την Ελληνική μουσική και τον Ελληνικό καφέ και όχι μόνο!

Με πρωτεργάτη το Μιχάλη Σμυρλή, το αστέρι της Ελληνικής ομογένειας στη Γερμανία,  η ομάδα του ραδιοφώνου , αλλά και των Ελλήνων επιχειρηματιών της περιοχής,  αναζητούν έναν χώρο περίπου 300τμ  που θα δουλεύει σε 24ωρη βάση και θα έχει χαρακτήρα καφέ μπαρ με την παράλληλη οργάνωση events. 

Το στούντιο  του ραδιοφωνικού  σταθμού θα βρίσκεται μέσα στο καφέ και θα το βλέπουν όλοι οι θαμώνες του καφέ.  Φαίνεται πως το συγκεκριμένο σχέδιο θα προχωρήσει καλά και αναδείξει έναν χώρο που θα αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού Ελλήνων και Γερμανών.
Μέχρι τότε μπορείτε να ακούτε το GR 4U RADIO:

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum