ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: Ο ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Νίκος Μόσχοβος στον ΤΥΠΟΛΟΓΟ γράφει:

«H γεωμετρία  θα αποτελέσει τον πυλώνα  των σύγχρονων μαθηματικών και της μαθηματικής εκπαίδευσης του 21ου αιώνα. Αυτή είναι η συνισταμένη  των απόψεων που πρόκειται ν’ ακουστούν στην ομότιτλη εκδήλωση, που διοργανώνουν η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου και η Περιοδική Έκδοση Επικοινωνίας και Διαλόγου στα Μαθηματικά “το φ” στις πεντέμισι το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου του  2012 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου  (Λεωφόρος Συγγρού 387, 175 64 Παλαιό Φάληρο).
Στην  εκδήλωση θα μιλήσουν ο καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης, Δημήτρης Χριστοδούλου και ο  καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ,  Αντώνης Μελάς, οι οποίοι θα αναπτύξουν διάλογο με το κοινό!
Συντονιστής της όλης συζήτησης θα είναι δικηγόρος – πολιτικός επιστήμονας- επιστημονικός σύμβουλος της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Γιώργος Ευαγγελόπουλος. Στο αμφιθέατρο αναμένεται να παραβρεθούν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές από τον χώρο των μαθηματικών, αλλά κι όσοι αγαπούν τις εξισώσεις, τα τρίγωνα, καθώς και τις ανώτερες μαθηματικές σχέσεις…»

Περισσότερα στο: http://www.typologos.com/?p=2574

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum