"ΗΛΙΟΓΕΥΣΤΟΝ" ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το Οινομαγειρείον “Ηλιόγευστον!” είναι η νέα πρόταση στο Γαλάτσι! Σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, με χρώματα και αρώματα που παραπέμπουν σε καλοκαιρινή αυλή, σερβίρει παραδοσιακές γεύσεις με φρέσκια ματιά!
Μοσχάρι με λιαστή ντομάτα Σαντορίνης και χειροποίητο πουρέ, Χοιρινό με πορτοκάλι και ελιές, Τσιγαριστές Βλητοκορφές, Μπουκίτσες Καισαρείας, Τάρτα με Κολοκύθι και Μανούρι, σερβιρισμένα στα πιάτα της γιαγιάς, υπόσχονται να δροσίσουν όχι μόνο τα μεσημέρια αλλά και τις νύχτες του καλοκαιριού με συντροφιά το άρωμα του γιασεμιού!
Κάθε Σάββατο από τις 21.00, τραγουδούν  όλοι μαζί με το Μάνο και το ακορντεόν του, θυμίζοντας κάτι από παλιά Αθήνα!
Οι άνθρωποι του οινομαγειρίου περιμένουν τον κόσμο να γίνουν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα! Γιατί όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες , “ Το φαϊ είναι υγεία!”!

“Ηλιόγευστον!”
Παπαφλέσσα 18, Γαλάτσι 11146
210-2910822
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :
Καθημερινές και Σάββατο από 12.00-00.30
Κυριακή  από 18.00-00.30
Δευτέρα κλειστά

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum