ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012


Συγκροτήματα με αυθεντικό ήχο και σύγχρονο, δυνατό στίχο στη πρώτη εκδήλωση των 47ων ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Τα συγκροτήματα που λαμβάνουν μέρος στην έναρξη των “Δημητρίων” είναι τα “Jasm”, “BIOTECH”, “Καβούρια Δολοφόνοι” και “ΟΡΤΣΑ ΡΕ” η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης , τα οποία θα καλύψουν όλες τις μουσικές προτιμήσεις καθώς διαφέρουν μεταξύ τους σε στυλ και ηχόχρωμα.
Κάθε δουλειά του εκκεντρικού Ohad Naharin  (Batsheva Dance Company)
αποτελεί μια έκπληξη που πάντα δημιουργεί ερεθίσματα. Και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του έργου με το αινιγματικό όνομα Hora. Το παραπλανητικό όνομα που ο Naharin επέλεξε για τη δουλειά (Hora) αναφέρεται στον ισραηλίτικο λαϊκό χορό που χόρευαν στους αγρούς μετά από μια ολόκληρη μέρα σκληρής δουλειάς.



 Μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει, αλλά το όνομα αυτό αποτελεί μια ακόμη γαργαλιστική επιλογή, πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους αινιγματικούς τίτλους που ο Naharin απολαμβάνει τόσο να προσφέρει.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum