Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για πρόσωπα της τηλεόρασης. Αποκάλυψε ποιους παρουσιαστές θα διάλεγε και ποιους θα άφηνε απ’ έξω , σε περίπτωση που συνεργαζόταν με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε ένα νέο κανάλι.
Μίλησε για τον πατέρα της και για το “σ’ αγαπώ” που δεν του είπε ποτέ, ενώ όπως δήλωσε τον αγαπούσε πολύ. Μίλησε και για το βιβλίο της με τίτλο “Ο πιο δύσκολος δρόμος” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη και δεν έλυσε ποτέ την απορία του Πέτρου Κωστόπουλου…
Μίλησε ανοιχτά για ανθρώπους της τηλεόρασης, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο νιώθει σαν παιδί της.
Θυμήθηκε την πρώτη μέρα που συνάντησε από κοντά τη  Φαίη Σκορδά, η οποία εμφανίστηκε με ένα σούπερ μίνι και ένα τσόκαρο και λέει όλα όσα είπαν. Επίσης, αναφέρει πως ανακάλυψε τον Νίκο Μουτσινά και τα γέλια που έκανε μετέπειτα μαζί του. Εξέφρασε την γνώμη της για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, λέγοντάς του ότι θα της άρεσε να παίζει κάθε βράδυ έχοντας έναν καλεσμένο.


Πηγή: entertv.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum