EUROVISION 2013: ΝΤΟΥΕΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013


Αίγλη στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, προσπαθούν να δώσουν από κοινού ΕΡΤ και Mad, που ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τη συγκεκριμένη βραδιά!
Η συμμετοχή του νεανικού καναλιού στη φετινή διοργάνωση, φαίνεται πως προσδίδει μια διαφορετική διάσταση στην διεξαγωγή του, καθώς οι συντελεστές του σταθμού, είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τη συγκεκριμένη βραδιά σε μια γιορτή της μουσικής με τη συμμετοχή και διεθνών star και θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη των Mad Video Music Awards.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στον τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αναμένεται να εμφανιστούν οι: Έλένα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα,MELISSES, Vegas, Demy, Dima Bylan, Alexander Ribak, Rouslana, Μαρία Σερίφοβιτς.
 Η βραδιά του τελικού είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Gazi Music Hall» με φόντο την Ακρόπολη.
 Η πρώτη έκπληξη της βραδιάς ακούει στο όνομα Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, το αποτέλεσμα της οποίας θα μπορούν να παρακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
 Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς μια πλειάδα εγχώριων και διεθνών star, θα εμφανιστεί στον συγκεκριμένο τελικό.
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί μαζί με τη Ruslana, ενώ ο Αλεξάντερ Ρίμπακ θα κάνει ντουέτο με τον Κώστα Μαρτάκη. Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει με τις ΜΕΛΙSSES, η Demy θα εμφανιστεί μαζί με τον Ντίμα Μπίλαν, ενώ οι Vegas θα τραγουδήσουν μαζί με την Μαρίγια Σερίφοβιτς. Στον ελληνικό τελικά θα εμφανιστεί και το νικητήριο τραγούδι της Κύπρου.
 Χρέη παρουσιαστή θα αναλάβει ο Θέμης Γεωργαντάς, έχοντας στο πλευρό του τη Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή: vipnews.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum