«Δεν ξέρουμε τι ήρθε πρώτα. Η
χαρακτηριστική μυρωδιά του γύρου ή το γουργουρητό στο στομάχι μας; Όπως και
να'χει το αποτέλεσμα μετράει: ακολουθώντας τη συμβουλή των φίλων μας από το
Pandespani, πήγαμε μέχρι το Γέρακα όπου μας περίμενε το Αρχηγείον. Ο σεφ
Δημήτρης Αγοραστός άνοιξε ένα γκουρμέ ψητοπωλείο – κι ενώ γενικά διστάζουμε
όταν ακούμε αυτή τη φράση, μια μπουκιά από το ζουμερό γύρο μέσα στη χειροποίητη
πίτα ήταν αρκετή για να μας μεταπείσει! Όπως μάθαμε, εδώ είναι όλα χειροποίητα
και ψήνονται στον ξυλόφουρνο τους: από πιροσκί και χορτόπιτες, μέχρι τις πίτες
που συνοδεύουν το σουβλάκι μας (μιαμ!). Δοκιμάστε και την παστουρμαδόπιτα τους:
είναι φτιαγμένη σαν πεϊνιρλί και απλώς απίστευτη!»
«Υ.Γ. Επιδόρπιο σε
σουβλατζίδικο; Κι όμως, το χειροποίητο παγωτό τους μας άφησε άφωνους -
δοκιμάστε το οπωσδήποτε!»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου