«Μύριζε
όπως η κουζίνα της γιαγιάς μας όταν έφτιαχνε πάστα φλώρα! Σε μπαρ είχαμε έρθει
ή σε ζαχαροπλαστείο; Κοιτάξαμε το λαγωνικό μας απορημένοι, αλλά μας έδωσε το
ένα από τα δύο cocktail που κρατούσε λέγοντας μας να "δοκιμάσουμε πρώτα
και μετά να κρίνουμε". Ήμασταν στο Yellow στην Κηφισιά: εδώ η σπεσιαλιτέ
του Κώστα, του barman, είναι το Bramble - και αυτό που μύριζε έτσι ήταν η
σπιτική μαρμελάδα τεσσάρων φρούτων που έχει μέσα! Με την πρώτη γουλιά,
συνειδητοποιήσαμε πως δεν είναι τόσο αθώο: διακρίναμε επίσης και ρούμι, gin και
χυμό lime. Έτοιμοι να εκπλαγείτε ευχάριστα;»
«Υ.Γ. Όποιο cocktail κι αν διαλέξετε, συνοδέψτε το με τα chips από κολοκύθι που έχουν εδώ - αλλά προσοχή, είναι εθιστικά!»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου