ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Studio ΝΑΜΑ
Θεατρική Γραφή & Υποκριτική με βάση το κείμενο με τον Ανδρέα Φλουράκη

Πρόγραμμα Μαθημάτων
Μάθημα Υποκριτικής με βάση το κείμενο:
Σάββατο 12:00 - 14:00
Δίδακτρα: 60,00€
από 28/9/13

Θεατρική Γραφή:
Σάββατο 14:00 - 16:30
Δίδακτρα: 90,00€
από 21/9/13


 Το εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και από το 2000 που δημιουργήθηκε το θέατρο Επί Κολωνώ έγινε βασική συνιστώσα των δραστηριοτήτων του.
Τι κάνουμε όταν μας πρωτοδίνουν ένα θεατρικό κείμενο; Πώς το προσεγγίζουμε; Πώς χρησιμοποιούμε τις δυναμικές του; Πώς βρίσκουμε το θέμα του, σε ποιο είδος ανήκει, τα κλειδιά του; Πως  αναδεικνύουμε τους δικούς μας χαρακτήρες;
Τα μαθήματα θα αποτελέσουν τον οδηγό για τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας μας με το δραματικό κείμενο.
Το εργαστήριο έχει εξ ολοκλήρου θεωρητική κατεύθυνση και βασίζεται στη μεθοδολογία του Πανεπιστημίου του Κάνσας. Απευθύνεται σε ηθοποιούς καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς "διαβάζεται" ένας ρόλος.



Το εργαστήριο, όπου εισηγείται και φέτος ο Ανδρέας Φλουράκης για έβδομο συνεχόμενο κύκλο, θα βασιστεί στη μεθοδολογία του Royal Court Theatre και του Central School of Speech and Drama του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου. Θα έχει πρακτική κατεύθυνση και θα εισάγει τρόπους εξερεύνησης και δημιουργίας θεατρικών χαρακτήρων και κειμένου.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τη συγγραφική τους ικανότητα και να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία διαμόρφωσης σκηνών και ολοκληρωμένων έργων. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επιλεγμένο υλικό του εργαστηρίου δύναται να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά στο θέατρο Επί Κολωνώ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και δείγμα γραφής, έκτασης μίας σελίδας, στο email aflourakis@yahoo.g r έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τη γραμματεία του θεάτρου 2105138067 για κράτηση θέσεων.

Πληροφορίες:
Τα μαθήματα είναι ετήσια και διαρκούν από τέλος Σεπτεμβρίου έως τέλος Μαΐου του 2014. Περισσότερες πληροφορίες στο www.epikolono.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum