Η "ΖΩΗ" ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η Έλσα Ποιμενίδου κάνει το επόμενο βήμα και το κάνει με το βλέμμα στο μέλλον, στη νέα εποχή της web tv και των ψηφιακών παραγωγών.
Το νέο της πόνημα λέγεται «ΖΩΗ» σε παραγωγή και προβολή LIVEMEDIA. Τι είναι η «ΖΩΗ»? Ιστορίες της ζωής καθηµερινών ανθρώπων σε πρώτο πλάνο. Μία εκποµπή που νοιάζεται για τον άνθρωπο και ενδιαφέρεται για την υγεία όλων. Μέσα από τις συµβουλές ιατρών και ειδικών επιστηµόνων αναδεικνύονται τεχνολογικές καινοτοµίες, νέα, εξελίξεις και προτάσεις για µία καλύτερη ποιότητα ζωής. «Όλοι µαζί κατανοούµε και επεξεργαζόµαστε τα νέα δεδοµένα στη ζωή και την υγεία µας. Μπορούµε να γίνουµε καλύτεροι αρκεί να είµαστε µαζί στη «ΖΩΗ»» τονίζει το Livemedia για την πρωτότυπη αυτή παραγωγή του.


Η Έλσα Ποιµενίδου ξεκινά τη συνεργασία της µε το Livemedia µε όρεξη και διάθεση να συµµετάσχει στη νέα εποχή της web tv! Είναι δηµοσιογράφος και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει παρουσιάσει καθηµερινές ενηµερωτικές εκποµπές στην ΕΤ3 και ειδικά αφιερώµατα σε θέµατα υγείας. Εργάστηκε στις εφηµερίδες «City Press» και «Πρώτο Θέµα» καλύπτοντας πολιτιστικό, ελεύθερο ρεπορτάζ και αποστολές στα Βαλκάνια. Η δηµοσιογραφία είναι αφήγηση ιστορίας για αυτήν και τα τελευταία 14 χρόνια προσπαθεί µέσα από τα ρεπορτάζ της να ανακαλύψει ανθρώπινες ιστορίες και νέους πρωταγωνιστές που θα διηγηθούν το δικό τους κατόρθωµα. Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισµό στη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ και αγαπά τον κινηµατογράφο και τα ντοκιµαντέρ.



«Ζω, κατανοώ, νοιάζοµαι για τον άνθρωπο δίπλα µου. Μαζί σπάµε τη σιωπή, γνωρίζουµε ανθρώπους που ξεπερνούν δυσκολίες και αγωνίζονται απολαµβάνοντας κάθε λεπτό της ζωής. Καινοτοµίες, νέες µέθοδοι και εξελίξεις από τον χώρο της υγείας. Επιστήµονες και ειδικοί δίπλα σε ασθενείς µας δείχνουν τα βήµατα που θα θωρακίσουν την υγεία µας» σημειώνει μεταξύ άλλων η ίδια. 
Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει και κάποια από αυτά μάλιστα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Περισσότερα για τη «ΖΩΗ» με την Έλσα Ποιμενίδου:  http://www.livemedia.gr/album/1021

Πληροφορίες για το LIVEMEDIA: http://www.livemedia.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum