ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΧΑΤΖΗΣ@ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ: ΡΕΣΙΤΑΛ
Πρόκειται για έναν  από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών... Μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό,  και τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Παλλάς στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τους πρώτους μήνες του 2013,  τραγούδησαν  σε μια σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας κλείνουν αυτόν τον κύκλο με μια μεγάλη συναυλία τη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.
Δύο από τους πρωτεργάτες του Ρεσιτάλ, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου, παραγωγός του δίσκου και ο Γιάννης Σμυρναίος, ηχολήπτης, είναι πάλι παρόντες. Ο πρώτος στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος κι ο δεύτερος στον ήχο.


Μαζί τους επί σκηνής οι εξαίρετοι μουσικοί: Νίκος Καπηλίδης – ντραμς, Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο, Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά, Κυριάκος Κοντάκης  - βιολί, Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα, Γιώργος Παγιάτης  - πιάνο, Θανάσης  Τσαουσέλης – πλήκτρα, Σταύρος Ντούσκας – πνευστά.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30
Προπώληση: Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (Πάρκο Μ. Θεοδωράκη)
Καταστήματα Public

Τιμές εισιτηρίων: 18 και 12 ευρώ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum