ΜΟΔΑ, ΛΕΞΕΙΣ, ΒΙΩΣΙΜΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΜΠΑΟΥΙ ΣΤΟ PROVOCATEUR MAGAZINE

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νέα θέματα  του provocateur magazine παρουσιάζουν όπως πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
                        Arsinoe_de_Thrace_Summer_Collection_2013

 Εμπνευσμένα από την αρχαιότητα και τη μυθολογία και σχεδιασμένα για να φοριούνται από σύγχρονες Βασίλισσες, αντλούν έμπνευση από την αέρινη μορφή της Νίκης της Σαμοθράκης και κατασκευάζονται με παραδοσιακές τεχνικές, «δια χειρός», με πρώτη ύλη, το διάσημο ελληνικό μετάξι και σχεδιάστρια την Katja Heidrich (Κάτια Χάιντριχ).

                                              Find the words…

                                    Βιώσιμο σπίτι στην Αυστραλία

Ένα «ασφαλές λιμάνι» με θέα στον ωκεανό , είναι το σπίτι που έφτιαξαν οι Αυστραλοί  αρχιτέκτονες Indyk Architects, ένα σπίτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ιδιοκτητών του αλλά και στις προσταγές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής για βιωσιμότητα και σεβασμό στο περιβάλλον.

                                We all live in a yellow submarine…

Οι νέες δημιουργίες της Seletti είναι πιο pop , πιο σαρκαστικές και πιο εξωφρενικές από ποτέ. Από την νέα της συλλογή που θα παρουσιαστεί και στην διεθνή έκθεση design Maison et Objet σε λίγες μέρες στο Παρίσι , επιλέξαμε το «υποβρύχιο» θήκη για το μπάνιο. Έτσι, για τον συμβολισμό και τους ωραίους συνειρμούς.

                                       Show me your beard babe…

Και ξαφνικά η πλειοψηφία των ανδρών γύρω μας άφησε γένι 3 ημερών , μουσάκι , μούσι, γένια, γενειάδα  …δεν ξέρω ποιος είναι ο υπερθετικός ..μάλλον.. Γκάνταλφ.

                                              Summertime Jazz Flirt

O Νίκος Φωτάκης μας χαρίζει μια ραδιοφωνική του εκπομπή στον Pepper 96,6. Enjoy. O ίδιος λέει ότι είναι 2 ωρίτσες jazz σε κονσέρβα περασμένης ημερομηνίας λήξεως αλλά εμένα μου κάνει πιο πολύ σε παλιό κουτί πούρων που μέσα κρατάς παλιά σημειώματα. Δεν το ανοίγεις συχνά αλλά όποτε το ανοίγεις κρατά …μυρωδιά.

                                                 Different Cultures
Πρώτη μέρα στην πρώτη δουλειά, τρεις μόλις μέρες μετά τέλος των Μεταπτυχιακών Σπουδών και η νευρικότητα είναι έκδηλη. Το κουστούμι με κάνει να αισθάνομαι άβολα και η γραβάτα νομίζω πως μου κόβει την αναπνοή. Γύρω μου καμιά δεκαριά άτομα περιμένουν να αρχίσει η παρουσίαση και αγωνιούν για τη γνωριμία με τους managers της εταιρίας που αναμένονται από λεπτό σε λεπτό. Ξαφνικά μπαίνει μέσα στην αίθουσα ένας δίμετρος μαύρος και έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Συστήνεται χαμηλόφωνα ως Samuel from Nigeria. Αυτή ήταν η γνωριμία με τον φίλο μου τον Sam.

                                             David Bowie-Starman

Το ‘Starman’ κυκλοφόρησε το 1972 και θεωρείται – φυσικά όχι άδικα – ένα από τα επιδραστικότερα τραγούδια της καριέρας του David Bowie. Ο Γάλλος Jean Claude Gavri είναι ένας παραγωγός/dj με περίσσευμα ταλέντου και σεβασμό από τους σπουδαιότερους συναδέλφους του απ’ολόκληρο τον πλανήτη – απ’τον Dimitri From Paris και τον Aeroplane, μέχρι τον Francois K και τον Greg Wilson. Το remix του στο τραγούδι, χρησιμοποιώντας το original acapella, είναι κάτι το απίστευτο, χορευτικό και απολύτως σημερινό. Από τις παραγωγές της χρονιάς.
Περισσότερα: www.provocateurmagazine.com

Copyright © 2013 www.provocateurmagazine.com , All rights reserved.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum