ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ WEB TV

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Το http://gogreecewebtv.com/ είναι το πρώτο ελληνικό τουριστικό webtv
Οι ενδιαφερόμενοι , από την περιήγηση τους στις ενότητες του site και μέσω των βίντεο, που ετοιμάζουν οι ομάδες της web tv , θα ενημερωθoύν  και θα αντλήσουν  όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες χρειάζονται , είτε προς ενημέρωσή τους, είτε προς βοήθεια στην οργάνωση του ταξιδιού τους  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο.....


Το πρώτο ελληνικό τουριστικό webtv που φιλοδοξεί να γίνει ο ξεναγός του κοινού,  τα μάτια και τα αυτιά  του , και με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού να καταγράψει ενδεχόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς, ώστε πριν ακόμη τους επισκεφθεί  να έχει  μία ολοκληρωμένη και σαφή άποψη για το τι πρόκειται να συναντήσει  (εικόνα προορισμού,οδικό δίκτυο, φυσικό τοπίο, χιλιομετρική απόσταση), που θα μείνει (ξενοδοχεία, ξενώνες,φάρμες), πού θα φάει (εστιατόρια, ταβέρνες),ποιες δραστηριότητες αναπτύσσονται στην περιοχή (καγιάκ, ράφτινγκ, ορειβασία, ιππασία κ.α.), ποιους χώρους αξίζει να επισκεφθεί (εκθετήρια, πολιτιστικές εκθέσεις), τι αξίζει να δοκιμάσει  και να πάρει  ως δώρο για συγγενείς και φίλους (παραδοσιακά προιόντα κ.α.), πως μπορεί να αξιοποιήσει  το χρόνο του , ώστε φεύγοντας να νιώσει ότι …. δεν έχασε χρόνο και χρήμα.
Στην ιστοσελίδα αυτή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να ενημερωθούν  για δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και που αξίζει να προβληθούν, να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις από προσωπικότητες, επιστήμονες ή κατασκευαστές ιδιαίτερων αντικειμένων που αξίζει να γνωρίζουν , αλλά και χρηστικές πληροφορίες και παρουσίαση αντικειμένων που ίσως χρειαστούν  στις προσωπικές ή οικογενειακές τους  αποδράσεις.


Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( gogreecewebtv@gmail.com ) μπορούν  να καταθέσουν  απορίες για προσωπικά τους  ζητήματα που αφορούν ταξιδιωτικούς προορισμούς και μένουν αναπάντητα κι οι υπεύθυνοι του σάιτ  να αναζητήσουν  τις απαντήσεις και να  τις δώσουν.
Με την εγγραφή τους ως μέλη  της ιστοσελίδας  μπορούν  να λαμβάνουν  τις προσφορές τους  σε ταξιδιωτικά πακέτα (εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια,
δραστηριότητες), ώστε να εξασφαλίζουν  αποδράσεις με χαμηλό κοστολόγιο, αλλά σε υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Ακόμη με την εγγραφή τους  ως μέλη  μπορούν  να λαμβάνουν με newsletter ενημέρωση για τις ταξιδιωτικές ειδήσεις της ημέρας, αλλά και τις προσφορές τους.

*To GoGreeceWebTv δεν έχει καμία σχέση με άλλα site που ίσως έχουν παρεμφερές όνομα
* *Το υλικό είναι ιδιοκτησία του gogreecewebtv.
Πηγή : GO GREECE WEB TV

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum