ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ MARKETING-ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το Κέντρο ΟΥΝΕΣΚΟ για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια διοργανώνει workshop με θέμα: «Βασικές αρχές marketing-προβολής»
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 15:30 έως 19:30, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ). Δικαιούχος είναι η «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ)».

Άνεργες γυναίκες, γυναίκες επιχειρηματίες καθώς και γυναίκες που θέλουν να εισέλθουν για πρώτη φορά στον στίβο εργασίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email στο unescenter@the.forthnet.gr

Είσοδος Ελεύθερη

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum