DAVID LYNCH@PROVOCATEUR MAGAZINE

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

«I love industry. Pipes. I love fluid and smoke. I love man-made things. I like to see people hard at work, and I like to see sludge and man-made waste.»   Τάδε έφη ο μέγας δημιουργός David Lynch που τον γνωρίσαμε ως σκηνοθέτη, αλλά τώρα εξελίσσεται και το φωτογραφικό του ταλέντο που μας συστήνει το PROVOCATEUR MAGAZINE.

“Οποιοσδήποτε είναι εξοικειωμένος με την αινιγματική οπτική γλώσσα του David Lynch θα εντοπίσει τις ομοιότητες μεταξύ αυτής της σειράς των φωτογραφιών και των εμβληματικών ταινιών του. Με ασπρόμαυρες αποτυπώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των βιομηχανικών κατασκευών, η έκθεση αποπνέει το μοναδικό κινηματογραφικό ύφος του μέσα από σκοτεινές και επίμονες εικόνες.
Οι φωτογραφίες πάρθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ και η Αγγλία, τα έργα απεικονίζουν  λαβυρινθώδεις διαδρόμους, συντρίμμια και τη φθορά αυτών των δημιουργημάτων του ανθρώπου – στοιχειωμένους καθεδρικούς ναούς μιας άλλης βιομηχανικής εποχής που σιγά-σιγά τους κατέλαβε η φύση.
Η έκθεση είναι η πρώτη ευρωπαϊκή παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του σκηνοθέτη και συνοδεύεται από μία από τις ηχητικές εγκαταστάσεις του. Μπορείτε να την δείτε στην The Photographers” Gallery, 16 – 18 Ramillies St, London”

Πηγή: PROVOCATEUR MAGAZINE

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum