"Λεμόνια από το Άργος, σύκα
από την Καλαμάτα, τυρί από την Κρήτη. Όταν κοιτάξαμε την ταμπέλα νομίζαμε ότι
περνούσαμε έξω από κάποιο deli, αλλά τελικά όλα αυτα τα προϊόντα (μαζί με άλλα
από την Ιταλία) ήταν γεύσεις παγωτού. Είχαμε μπει στο Le Greche, την
ολοκαίνουρια τζελατερί της Εύης Παπαδοπούλου που μετά από σπουδές στην Ιταλία
και αφού γνώρισε τον "γκουρού" των χειροποίητων παγωτών, είχε φτιάξει
τις δικές της ελληνικές συνταγές. Μας τράβηξε την προσοχή το ανθότυρο Κρήτης με
περγαμόντο που ήταν τόσο μαστιχωτό και βελούδινο που αντί για σκουπ, το έβαζε
με σπάτουλα. Όταν έρθετε, μην περιμένετε την κλασική βιτρίνα: οι γεύσεις είναι
κλεισμένες με καπάκι όπως είναι το σωστό."
"Υ.Γ. Μήπως είστε το
συγγραφικό pièce de résistance που ψάχνουμε για το Παρίσι; To Paris Daily Secret
σας χρειάζεται:
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου