«Καλός οικοδεσπότης. Ένα θέμα για το οποίο
υπάρχουν δεκάδες θεωρίες -έχουν βγει μέχρι και βιβλία με αναλυτικές οδηγίες-
αλλά μία συγκεκριμένη ήταν η αγαπημένη μας: ο καλός οικοδεσπότης σε κάνει να
νιώθεις σαν το σπίτι σου. Όταν μπήκαμε στην Θεωρία του House https://www.facebook.com/Theoriatouhouse/timeline?mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRonuKXPZKXonjHpfsX57ewuWKWg38431UFwdcjKPmjr1YIJRMR0aPyQAgobGp5I5FEOTbDYU654t6IKXw%3D%3D
στο Αιγάλεω, είδαμε ότι η Στέλλα και ο
Γιώργος το είχαν κάνει πράξη. Βρισκόμασταν σε ένα ζεστό λονδρέζικο σπιτάκι και
όλα τα πιάτα ήταν φτιαγμένα με υλικά που έβρισκες σπίτι σου. Αφού μας έφτιαξαν
μια σαλάτα με βαλεριάνα, κοτόπουλο και φράουλες, περάσαμε γρήγορα στο κυρίως
(μοσχάρι με μαρμαλάδα ντομάτα) για να φτάσουμε στη σπεσιαλιτέ τους. Το
παραδοσιακό γαλλικό εκλέρ με γεύση καραμέλα θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο
σπίτι σας.»
«Υ.Γ. Αν σας πιάσει ξαφνική
υπογλυκαιμία μην ανησυχείτε: κάνουν ντελίβερι σπιτικά γλυκά για "έκτακτες
ανάγκες".»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου