«Αυτό δεν ήταν κατάλογος με
κρασιά - ήταν ολόκληρο ευρετήριο με αμπελώνες (ελληνικούς και ξένους).
Προσπαθήσαμε να τους μετρήσουμε αλλά ήταν μάταιο: που έκρυβαν όλα αυτά τα
μπουκάλια; "Μακάρι να μπορούσαμε να τα δοκιμάσουμε όλα", είπαμε στον
σερβιτόρο, αυτός όμως μας καθησύχασε: στο Vintage Wine Bar δεν χρειαζόταν να
αγοράσεις μια ολόκληρη μποτίλια. Με την τεχνολογία Coravin, μια λεπτή βελόνα
έμπαινε στο φελλό και έβγαζε το πολυπόθητο "νέκταρ" χωρίς να
χρειαστεί να ανοίξουν το μπουκάλι. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσουμε όποιο κρασί
θέλαμε, όσο παλιό κι αν ήταν. Όσο για το φαγητό, η Μαριέττα, ο Πάνος και η Iza
μαρινάρουν οι ίδιοι παστό σολωμό στην κουζίνα τους. Δοκιμάστε τον οπωσδήποτε.»
«Υ.Γ. Υπάρχουν κι άλλα καλά
νέα: από το Σεπτέμβρη θα έχουν στο μενού τους και πρωινό που θα συνοδεύεται με
λευκή σαμπάνια.»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου