ΕΛΙΝΑ ΜΠΟΥΝΙΑ: "Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ANNOUNCER"

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Είναι το νέο Νο1  γυναικείο όνομα στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που γίνονται στη χώρα μας. Ο λόγος για την Ελίνα Μπούνια που εργάστηκε με επιτυχία στις ανακοινώσεις των αγώνων χάντμπολ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει λίγα χρόνια αργότερα. Βέβαια δεν έγιναν όλα αυτά τυχαία.



 Η Μπούνια είχε ήδη γράψει ιστορία με τις επιτυχημένες ραδιοφωνικές της εκπομπές στον NRGY, τον KISSFM, τον GALAXY και το LOVE RADIO, αλλά και δανείζοντας τη φωνή της σε ραδιοφωνικά διαφημιστικά.


Πέρυσι ήταν μία από τις φωνές που έκανε ανακοινώσεις αγώνων και αποτελεσμάτων στους SPECIAL OLYMPICS της Αθήνας, ενώ αυτή την περίοδο
συνεργάζεται με τους διοργανωτές του 1ου Παγκόσμιου  Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που γίνεται στο Ζάππειο.  

Είναι μία από τις περιζήτητες φωνές στους κόλπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ και της αντίστοιχης του Χάντμπολ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία στο Cambridge, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν σε κτηνιατρική κλινική.


Στη Φιλοζωική εργάζεται από το 2010 στο κτηνιατρικό τμήμα του Κτηνιατρικού Φιλοζωικού Κέντρου στο Κορωπί, ως βοηθός κτηνιάτρου, και δηλώνει ότι χαίρεται ιδιαίτερα που είναι μέλος μιας πολύ δυναμικής και ικανής ομάδας που αντιμετωπίζει τεράστιο αριθμό σκύλων και γατιών κάθε χρόνο, για εξασφάλιση της υγείας και των προβλημάτων σε πλάσματα που πραγματικά χρειάζονται έμπειρους, ευαίσθητους και σωστούς κτηνιατρικούς λειτουργούς.
Δίνει έμφαση και αγωνίζεται για εξεύρεση σπιτιών και σωστών αναδόχων για αδέσποτα που νοσηλεύονται στο Φ.Κ. στο Κορωπί και δηλώνει τυχερή που απασχολείται με ό,τι αγαπά πιο πολύ, και συγκεκριμένα τα παιδιά, τα ζώα και τη μουσική.
Όσοι πραγματικά αγαπούν τα ζώα και επιθυμούν να βοηθήσουν δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το σάιτ της Φιλοζωικής: http://www.filozoiki.gr
Η Ελίνα Μπούνια αγαπάει ιδιαίτερα και τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στα παιδιά , δραστηριότητα που ασκούσε επί μακρά σειρά ετών. Η αγάπη της για τη συγκεκριμένη γλώσσα την οδήγησε πολλές φορές στο Λονδίνο και μάλιστα σε ένα από τα ταξίδια της γνώρισε από κοντά τον μεγάλο Αμερικανό ηθοποιό και καλλιτεχνικό διευθυντή του ιστορικού θεάτρου OLD VIC Κέβιν Σπέισι.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum