ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΥ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

 Είναι η Αριστέα Κορκοβέλου, μια νεαρή γυναίκα με έντονη αίσθηση του στυλ και μεγάλη αγάπη με όλα τα πράγματα που έχουν χρώμα! Αφού απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στη Θεσσαλονίκη (Διοίκηση επιχειρήσεων – Μάρκετινγκ), ταξίδεψε στην Ισπανία, τη Σερβία και την Αφρική για να ακολουθήσει μια σταδιοδρομία στο Μάρκετινγκ και τον Τουρισμό. Επιστρέφοντας, κέρδισε υποτροφία και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Τουρισμού. Έπειτα εργάστηκε  ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού. Και εκεί όπως η ίδια αναφέρει άλλαξαν όλα.





"Μετά από χρόνια εργασίας στον κλάδο του Τουρισμού, αποφάσισα να συνεχίσω το όνειρό μου και να γίνω Σύμβουλος Δημόσιας Εικόνας και Χρωματολόγος  στην Αγγλική εταιρία House of Colour. Και εκεί ξεκίνησε η μαγεία! Το χρώμα είναι αναμφίβολα το πιο απλό εργαλείο που έχουμε στη διάθεση μας για να τονώσουμε τα θετικά συναισθήματα και να αυξήσουμε την αίσθηση της ευεξίας. Μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε καλύτερα για αυτό που είμαστε, μπορούμε να ζούμε μία πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή." επισημαίνει στην ιστοσελίδα της https://aforcolour.gr

Το μικρό της διαμάντι, το χώρο της, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 39 λίγο πάνω από τη Βασιλίσσης Όλγας τον ανακάλυψα περπατώντας. Άλλωστε είναι από τους αγαπημένους μου δρόμους καθώς συνδέεται βιωματικά με τα παιδικά κι εφηβικά μου χρόνια. 

Πάντως ο χώρος αυτός δίνει χρώμα, στυλ και άποψη στην περιοχή. 

Περισσότερα: https://m.facebook.com/profile.php/?id=100057051800397

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum