Ο PERFORMER ΤΗΣ YOGA ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

 Είναι η yoga ένα είδος ή ένας τρόπος άσκησης πολιτισμού; Είναι η έκφραση της μια σωματική  performance με στοιχεία τέχνης ; Είναι γιατί αφορά στον άνσθρωπο και την ενέργεια του. Και είναι πολύ περισσότερο εάν τη yoga την ασκεί, την εκτελεί, τη διδάσκει, τη μεταλαμπαδεύει, τη μοιράζεται κάποιος σαν τον Πάνο Κοντογιώργο.



Ο ίδιος μέσα απο τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος για το νέο του yoga project, ένα Ελληνικό ακρως δημιουργικό, πρωτότυπο χωρίς σοβαροφάνεια podcast για τους δασκάλους γιόγκα, για αυτούς που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι και για όσους αγαπάνε την yoga.




Δίνει συμβουλές με χιούμορ, μικρές εισαγωγές σε «μεγάλα» γιόγκικα θέματα και προσωπικές αναλύσεις πάνω στα yoga sutras και την γιογκικη φιλοσοφία και τρόπο ζωής. Εύχεται μάλιστα  όλα αυτά καθώς θα εξελίσσονται μέσα από την πλατφόρμα του Spotify να   βοηθήσουν να κατανοήσουν οι ενδιαφερόμενοι και να βρουν τη δικιά τους φωνή ως δάσκαλοι yoga. 




Spotify Link :https://spotify.app.link/WKM4V71GPDb?fbclid=IwAR03juJwTXXCYNhdHnybNb9g-eua2az0SSGQ3LDifIksRrCjmxSJNyUylMo&_p=c41229c39f057af1eb1e90ffeab4


https://yogafirst.gr/?fbclid=IwAR1YP7F4ZWdIBWCGEQ68o5xU7I2XtK3nqyQhfn7VOBT1Jvy0PFLwMhSW7NM



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum